Survival

DayLightCraft - SurvivalDe server in bijna een jaar geleden begonnen met survival. We wilden het beter doen dan andere servers door alle fouten dieziji maakten anders te doen zodat het naar ons idee beter zou worden.

De server heeft vele plugins die survival ondersteunt. We willen dan ook een sociale survival server zijn die de focus legt op survival en sociale interactie.

De laatste tijd horen en zien we dat veel mensen geen uitdaging meer zien in Survival zoals we die nu hebben. Dus om de moeilijkheidsgraad wat omhoog te gooien hebben we besloten om een nieuwe wereld in de survival server toe te voegen waar het er iets anders aan toe gaat.

 

In deze wereld zorgt de omgeving een groot gevaar, maar behalve de omgeving zijn er ook andere dingen waar je voor moet uitkijken. Je kan er alleen spelen of met vrienden, maar vertrouw niet iedereen zomaar.

De wereld is apart van Survival dus je kan niet de spullen van survival mee nemen naar die wereld en de wereld heeft geen Nether wereld en ook geen End wereld.

In de wereld wordt gebruik gemaakt van claims zoals dat ook in Survival gedaan wordt. De claimblokken van survival en de nieuwe wereld zijn wel gedeeld. Dus als je alles uitgeef in survival kan je in de nieuwe wereld niets meer claimen. Ook de Homes zijn gedeeld, dus maar een home kan geplaatst worden in Survival of de nieuwe wereld.

Voor de spelers met ranks, in deze nieuwe wereld kunnen jullie de snufjes die je in Survival hebt niet gebruiken. Wel heb je toegang tot al je claimblokken en Homes. Hiervoor is gekozen om het zo eerlijk mogelijk te houden voor alle spelers.

Ook de Moderators en Admins worden behandeld als normale spelers in deze wereld. Wel hebben zij de mogelijkheid om de orde te handhaven.

In deze nieuwe wereld gelden de standaard regels met een kleine aanpassing.

Toegestaan:

  1. Het griefen van land, gebouwen en kisten van spelers.
  2. Het stelen van spullen van andere spelers.
  3. Het maken van deathtraps.

Op maandag 13 juli 2015 om 19:00 zal deze wereld worden geopend en kunnen jullie beginnen met het overleven in een nieuwe omgeving op een nieuwe manier.

De DayLightCraft staff wenst jullie nog veel overleef plezier en “May the odds be forever in your favor!”.