Survival

DayLightCraft - SurvivalDe server in bijna een jaar geleden begonnen met survival. We wilden het beter doen dan andere servers door alle fouten dieziji maakten anders te doen zodat het naar ons idee beter zou worden.

De server heeft vele plugins die survival ondersteunt. We willen dan ook een sociale survival server zijn die de focus legt op survival en sociale interactie.

Na lang wachten en op veler verzoek, kan ik jullie meedelen dat het dan nu toch eindelijk gaat gebeuren! De Minecraft World en Nether van de Survival server wordt op 06-03-2015 vergroot.

 Na de 1.8.1 Survival server update hebben we de meeste bugs eruit weten te halen, en zijn we klaar voor de volgende stap.

Vanaf Vrijdag 06-03-2015 om 19:30 wordt de wereld vergroot! De wereld nu 4000 bij 4000 wordt dan vergroot naar 8000 breed en 6000 hoog!
Op de Dynmap is al te zien hoe de wereld er uit komt te zien.

Dat betekend dus dat de nieuwe blokken eindelijk vrijkomen: Granite, Andesite en Diorite. Ook kan ik al verklappen dat er Sea monuments beschikbaar zullen zijn!

Buiten dat allemaal zijn er natuurlijk ook weer nieuwe caves en mineshafts voor de ontdekkers onder ons. Ook komen er nieuwe gebieden vrij!
Dus ga samen met je vrienden op pad en wees erbij voordat dat ene leuke plekje net voor je neus geclaimd wordt! Dus zorg dat je goed voorbereidt op pad gaat.

Ook wordt die avond de Nether wereld vergroot naar 2000 bij 2000! Dit betekent dat er dus veel nieuwe Nether fortresses vrij komen en dus ook nieuwe blaze spawners!

Om je op weg te helpen krijgen diegene die online zijn tussen 19:30 en 00:00 een kleine geschenk van ons!
Benieuwd wat dat zal zijn? Ik zou zeggen: Tot Vrijdag!

De DayLightCraft staff wenst jullie alvast veel plezier met de grotere wereld!