Survival

DayLightCraft - SurvivalDe server in bijna een jaar geleden begonnen met survival. We wilden het beter doen dan andere servers door alle fouten dieziji maakten anders te doen zodat het naar ons idee beter zou worden.

De server heeft vele plugins die survival ondersteunt. We willen dan ook een sociale survival server zijn die de focus legt op survival en sociale interactie.

Claims die ouder zijn dan 60 dagen worden verwijderd en alle items en geplaatste blokken op deze claims worden weggehaalt. Deze spullen en de claimblocks worden niet vergoed als de speler na verwijdering weer komt opdagen.

Een speler kan voorkomen dat zijn claims worden weggehaalt door actief online te komen. Ook worden de claims van spelers die meer dan 1500 BonusClaimBlocks hebben verzameld niet weggehaalt.

Spelers kunnen aan bonus claimblocks komen door het commando /buyclaimblocks [nummer] te gebruiken. Elke claimblock kost 10 coins. Ook de claimblocks die spelers krijgen bij hun Rank tellen als BonusClaimBlocks.

Hierbij een lijst met alle voordelen die een speler heeft die een Rank Donatie hebben gedaan tegenover de speler die dat niet hebben.

Read more: Rank informatie

Extra informatie over extreme survival in DayLightCraft. In dit artikel wordt Siege mode uitgelegd die gebruikt kan worden in Extreme Survival.

Read more: Extreme Survival Siege Mode

De laatste tijd horen en zien we dat veel mensen geen uitdaging meer zien in Survival zoals we die nu hebben. Dus om de moeilijkheidsgraad wat omhoog te gooien hebben we besloten om een nieuwe wereld in de survival server toe te voegen waar het er iets anders aan toe gaat.

Read more: Extreme Survival

Na lang wachten en op veler verzoek, kan ik jullie meedelen dat het dan nu toch eindelijk gaat gebeuren! De Minecraft World en Nether van de Survival server wordt op 06-03-2015 vergroot.

Read more: Eindelijk wereld vergroting