Hier een kleine update over wat er achter er schermen gebeurt bij DayLightCraft. Staff is de laatste tijd druk bezig met allerlei zaken om het voor de spelers leuker en makkelijker te maken.

Zo zijn we druk in de weer geweest om een Hub te maken zodat het voor de spelers straks makkelijker moet worden om een bepaalde server te kiezen.

Nu horen we je al denken "Andere servers?" Ja, je leest het goed! 

Zodra we de Hub gaan releasen komen er meerdere servers vrij! Naast de Survival Server komt ook de Creative Server vrij! In de Creative Server kan je met alle beschikbare blokken bouwen of dingen uitproberen die je in de Survival Server wil maken.

Heb je even geen zin om te bouwen? Geen probleem, naast de Creative Server worden ook de Minigames weer actief. Dus als je dan zin hebt in een leuk potje Capture The Flag* en in een rondje Skywars* dan kan dat! Natuurlijk kan je ook gewoon gebruik blijven maken van Kitpvp!

Heb jij nog ideeën voor een minigame? Mail het ons dan via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.!

Maar we zijn er nog niet! Naast deze releases komt er nog iets nieuws bij: de Vanilla Server wordt dan ook vrijgegeven! In deze server is het gewoon old school survivalen zonder enige plug-ins! Grieven, deathtraps, pvp alles kan in deze wereld en bijna alles mag! Dus bouw je base goed verstopt of maak booby traps om je base te beschermen tegen ongewenste bezoekers!

Verder is Staff bezig met een aantal spelers met een nieuw project. Daarover zeggen we op dit moment nog niks, we willen natuurlijk nog niet alles gaan verklappen. Verdere informatie komt op zijn tijd, dus blijf de website in de gaten houden!

Ook de release datum van alles zal nog komen Staff doet daar op dit moment nog geen uitspraken over! Blijf de site in de gaten houden voor meer info en een eventuele release datum!

De DayLightCraft staff wenst jullie nog veel speel plezier!

*Mogelijk worden de minigames in de loop van de weken erna gereleased.