• Server Spawn - DayLightCraft MineCraft Server
  • Server Spawn - DayLightCraft MineCraft Server
  • Server Spawnl - DayLightCraft MineCraft Server
  • Server Spawn - DayLightCraft MineCraft Server
  • Server Kitpvp - DayLightCraft MineCraft Server
  • Server Kitpvp - DayLightCraft MineCraft ServerTop view van de KitPvP

Informatie over de nieuwe Role-Play server, het doel, de wereld, hoe we het uitdagender maken en wat niet is toegestaan.

 Met deze server streven we naar een gezamenlijke community te maken door bv. samen in een dorp te wonen of door ieders base te verbinden met andere.

De wereld bestaat uit drie gebieden, de spawn, de safe-zone en de pvp-zone. In de spawn is een korte uitleg te vinden van de RP, een market, een mailbox en een PvP arena. Rond de spawn 1500 blokken alle richtingen op is de safe-zone. Hier kunnen spelers survivalen zonder PvP. Na die 1500 blokken is 1000 blokken PvP-zone. Hier kan ook gesurvivald worden maar dan met het gevaar door andere spelers te worden aangevallen.

Het is voor spelers mogelijk om gevonden items te koop aan te bieden op de market. Andere spelers kunnen in de market kijken om juist weer spullen te kopen die ze nodig hebben. Een market kan ook gemaakt worden door spelers door naar een kist te kijken en dan door “/market stall” te typen. Gekochte items worden dan naar de mailbox van de speler gestuurd die dan in de mailbox op te halen zijn. Een mailbox kan gemaakt worden door naar een kist te kijken en dan “/market mailbox” te typen. Items verkopen in de market kan door de item vast te houden en dan “/market create [prijs] [hoeveelheid]” te typen.

Spelers kunnen in de PvP arena vechten tegen elkaar voor elkaars gear. Dit is een open arena dus iedereen kan joinen. Dit is op eigen risico, dus verloren items worden niet teruggegeven.

Om het vanilla gevoel te behouden en om het ook wat moeilijker te maken kunnen er geen homes geplaatst worden. Wel kan iedere speler 1000 claimblocks gebruiken om zijn of haar home te beveiligen. (Ook kan een bed voor respawn gebruikt worden)

Om het uitdagender te maken hebben we wat features toegevoegd.
Zo kan natuur kan alleen groeien waar het gevonden kan worden en groeien planten slecht waar geen dag licht komt. Kunnen tools/wapens/armor alleen gebruikt worden en spullen verzameld worden als daar het juiste level voor behaald is. En zijn de nachten en de donkere plekken nog gevaarlijker. Maar mocht je het overleven staat er wel een mooie beloning tegenover.

Wat niet mag:

Om het uitdagend te houden hebben we besloten om mobfarms/ironfarms/goldfarms te verbieden. Ook willen we je vragen om dieren gewone loopruimte te geven als je een farm maak. Dus niet 10 dieren op een block. Weet je niet zeker of iets mag? Vraag dit dan even na aan iemand van de Staff.